Termékek Menü
0

Vásárlási feltételek

A BelMove.hu  webáruházban a megrendelések leadására a webáruház rendszerén keresztül, e-mailen és telefonon van lehetőség. A megérkezett rendelésről a webáruház e-mailben küld visszaigazolást a vásárló részére.A megrendelés elküldéséhez nincs szükség előzetes regisztrációra. Gyors és egyszerű lépesek követésével bárki könnyen otthona kényelméből rendelhet.

 1.) Megrendelés Módja

 • Tegye a kosarába a kiválasztott tételeket 
 •  Nyomja meg a FIZETÉS gombot
 • Adja meg a kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, irányítószám, város, utca, házszám (emelet, ajtó)
 • Klikkeljen a linkre az Önnek küldött levelünkben
 • Vegye át a rendelését!

A rendelés leadása előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a megadott adatokat, hogy azokat még időben ki lehessen javítani. Az adatbeviteli hibák javítására a megrendelés elküldése után is van lehetőség: a helyes adatok e-mailen, vagy telefonon való megadásával.

A vevőnek lehetősége van a megrendelésével kapcsolatos adatok módosítására, esetleges visszavonására: telefonon vagy e-mailen a leadástól számított 24 órán belül.

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül élhet elállási jogával.

2.) Elállási Jog

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat az átvételtől számított 14 napon belül. Amennyiben elállási jogával élni kíván, azt kérjük, jelezze, írásban, e-mailben, telefonon, vagy személyesen a BelMove.hu webáruház székhelyén (1067 Budapest, Pondmaniczky utca 39.)  Elállás esetén a terméket a vevő saját költségén köteles visszaküldeni a BelMove.hu webáruház ügyfélszolgálat címére (1067 Budapest, Pondmaniczky utca 39.)  A termék megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, (Nem a számlán szereplő végösszeget)  valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket. Amennyiben az átutalásban valamely bank hibájából késedelem lépne fel, azért felelősséget nem vállalunk. Az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.  A csomagba kérjük, küldje vissza a számlamásolatot, hogy stornózni tudjuk a számlát, illetve írja meg a számlatulajdonos nevét, és számlaszámát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
Az átvétel egyik módja sem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését a BelMove.hu webáruház biztosítja. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia. Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk.

Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, személyre szabott tétel rendelése esetén, illetve ha a csomagolást a vásárló felbontotta, egészségügyi és higiéniai termékek esetén. Nem élhet továbbá elállási jogával internetes tartalmak, letölthető termékek vásárlása esetén.

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor a hatályos szavatossági jogok mentén történik a javítás illetve a csere. 

3.) Szavatosság

A szavatossági feltételeit az 1959. évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon és a 49/2003. GKM rendelet szabályozza. A törvény és a rendelet alapján a Caribbean Investment Kft.  2 éves szavatossági időt biztosít a BelMove.hu webáruházban megrendelt termékekre.  Higiéniai okokból a Balett dresszeket, Fehérneműt, Harisnyát és a spicc betétet nem áll módunkban cserélni, visszavenni.

Abban az esetben érvényesíthető cégünkkel szemben a szavatossági kötelezettség, amennyiben bizonyíthatóan a termék a vásárlás időpontjában nem felelt meg a jogszabályban vagy a szerződésben rögzített tulajdonságoknak (ill. kifogástalan állapotnak).  A vásárlást követő 6 hónapon belül a hiba bizonyítása cégünk feladata, 6 hónap eltelte után a vásárló kötelezettsége a feltételezett hiba bizonyítása. Amennyiben a vásárló számára a hiba bizonyíthatóan ismert volt a vásárlás időpontjában, cégünkkel szemben a szavatosság nem érvényesíthető.
A szavatosság, megrendelési azonosító, számlaszám beazonosítása után érvényesíthető. Ha a szavatossági kérelemhelytálló, a vásárló kérheti a termék cseréjét vagy annak javítását. Amennyiben készlethiány miatt nem áll módunkban a termék cseréje, a javítás lehetősége áll fenn. Lehetőség van továbbá az árleszállítás iránti igénylésére illetve a vételár visszatérítésére abban az esetben, ha sem a cseréjére sem a javítására nincs lehetőség.

4.) Jótállás, Garancia

A Caribbean Investment Kft (BelMove.hu webáruház ) a 151/2003. Kormányrendelet alapján, illetve az itt felsorolt tartós fogyasztási cikkekre (10 000 Ft értéket meghaladó terméket) 1 év jótállást vállal. A jótállás, megrendelési azonosító, számlaszám beazonosítása után érvényesíthető. Ha a szavatossági kérelem helytálló, a vásárló kérheti a termék cseréjét vagy annak javítását. Amennyiben készlethiány miatt nem áll módunkban a termék cseréje, a javítás lehetősége áll fenn. Lehetőség van továbbá az árleszállítás iránti igénylésére illetve a vételár visszatérítésére abban az esetben, ha sem a cseréjére sem a javítására nincs lehetőség.

5.) FIZETÉSI MÓDOK

A vevő a megrendelt termék(ek)  ellenértékét négy módokon egyenlítheti ki:

 • UTÁNVÉT: Utánvét esetén csak készpénzes fizetéssel az átadó futárszolgálat részére.
 • ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS:  Erste Virtuális terminál, illetve paypal
 • ELŐRE UTALÁS: A vevő a megadott bankszámla számra előre utalással, a megrendelt termék számát feltüntetve
 •  Cégnév: Carribean Investment Kft 
  Bankszámlaszám:
  Bank neve: ERSTE Bank
 • KÉSZPÉNZES FIZETÉS: személyes átvétel esetén üzletünkben, nyitva tartási időben: BelMove.hu webáruház  1067 Budapest, Podmaniczky utca 39 (Személyes átvétel nem minősül internetes vásárlasnak)

6.) SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A vevő a megrendelt terméket házhozszállítással, személyesen Pick Pack ponton keresztül vagy üzlethelységünkben  1067 Budapest, Podmaniczky utca 39. alatt veheti át. Az átvétel módját a vevő megrendeléskor jelöli meg.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (FUTÁRSZOLGÁLATTAL) -

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPESTEN – INGYENES

 • Szolgáltatás: Megrendelés személyes átvétele, készpénzes fizetés.
 • Cím: 1067 Budapest Podmaniczky utca 39
 •  Előzetesen megrendelt termékek átvétele: Üzletünkben nyitvatartási időben veheti át.
 • ÁFÁ-s számla igényét kérjük a megrendelésnél jelezze. Köszönjük!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL Pick Pack Ponton keresztül

Kategória Méret Súly Szolgáltatás Díj Összesen
1. Small 20x30x10 cm 0-3 kg 774 + ÁFA  983 Ft
2. Medium 30x30x30 cm 3-10 kg 824 + ÁFA  1046 Ft
3. Large 50x50x50 cm 10-15 kg 874 + ÁFA  1110 Ft
4. Extra 60x60x60 cm 15-20 kg 924 + ÁFA 1173 Ft


7.) ÁRAK 

A BelMove.hu webáruházban a termékek az ÁFÁ-t tartalmazó bruttó vételárai vannak feltüntetve. Honlapunk fenntartja a jogot a leírás és az árak bárminemű, értesítés nélküli módosítására. A félreértésen alapuló megrendeléseket töröljük. A szállítási költség a weboldalon megjelenik.

8.) TERMÉKLEÍRÁSOK
Webáruházunkban a termékek mellett megtalálja leírást, melyet a gyártó vagy forgalmazó is feltüntetett. A termékleírások mellett az adott termék fotója is megtalálható. Amennyiben a megrendelt terméken bármilyen hibát észlel, mely bizonyíthatóan a gyártás során keletkezett, természetesen a termék árát és a szállítás költségeit megtérítjük Önnek. 

9.) PANASZÜGYINTÉZÉS

A vásárló, észrevételeit, panaszait webshopunkkal szembe, a következő elérhetőségeinken teheti meg.

 • Telefon: +36-30-555-3545
 • Fax: -
 • E-mail: kapcsolat.belmove.hu@gmail.com
 • Levelezés cím: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 39

A felénk benyújtott panaszokat legfeljebb 48 órán belül értékeljük és a panaszt benyújtó személy számára visszajelzünk.