Termékek Menü
0

Miért fontos, és milyen a jó balettcipő?

Miért fontos, és milyen a jó balettcipő?Azért hordunk kifejezetten balettcipőt, mert egyszerűen kényelmes viselet. Balett órán segíti a mozdulataid tökéletes végrehajtását. Minden irányból összetartja a lábat. Megvédi a lábfejeden a bőrödet a sérüléstől. Mezítláb nem lehet balettozni, mert a talp nem csusszan a földön, így a tipikus mozdulatok, csak nagy szenvedés árán jönnének létre, és a lábfejeden a bőr is sérülne. Így válassz jót belőle...

Lehet, hogy az első balettcipődre még rácsodálkozol...

...és szinte ünnepi viseletnek gondolod, de idővel egy balett órai kellék lesz számodra is. A balettcipődet felveheted zoknival, titokzoknival, harisnyára, vagy akár mezítláb is. Ez teljesen egyénfüggő, hogy ki hogyan viseli.

A kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy próbálás közben ne nyomja a lábujjadat, se a körmödet, mert mégis csak 60-90 percet fogsz mozogni benne. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pont úgy kell kiválasztanod a balettcipődet, mint az egyéb másik cipőidet. Legyen kényelmes, komfortos érzés. Ha van lehetőséged, vedd olyan helyről, ahol...

  1. vagy fel lehet próbálni
  2. vagy a kötelezőnél is hosszabb elállási garanciát kapsz, ha netán meggondolnád magad. Fontos az is, hogy ne csak a bontatlan csomagolásra legyen érvényes a garancia, hiszen úgy elég nehéz felpróbálni. Nem igaz? ;)

A BelMove.hu 45 nap elállási garanciát biztosít és az sem baj, ha ki van bontva. De ne fizess olyanért, ami nem kényelmetlen a lábadnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: balett cipő