Balett ruha

Bemelegítő nadrágok, csak csípőre, térd alá érő, és overálok.

Ezeket, kifejezetten nem lélegző, poliészter anyagból készítik, mert céljuk a hő megtartása, a test gyors bemelegítése. Akár a sérülések megelőzése, akár a fogyókúra a cél, mindkét esetben tökéletes választás ez a típus.

Kötött anyagú melegebb ruhák, bolerók, nadrágok, boka vagy térd és bokamelegítők.

Kötött anyagból készített balett ruha. Hidegebb időben, nem túlfűtött balett teremben érdemes használni, a megfázás, és a sérülések elkerülése miatt. Lehet egész órán, vagy csak az óra elején, bemelegítésre használni.

Itt is szerepet játszik a divat, hiszen rengeteg színben és fazonban állítják elő ezeket a termékeket, a mai divattrendeknek megfelelően.

Alsónemű, szuszpenzorok.

A balett ruha alá érdemes aláöltözni. Ehhez jó választás a szintén a legmodernebb fehérnemű anyagból készült melltartók, bugyik, vagy férfiaknak a szuszpenzorok. Magabiztos megjelenés, korlátok nélküli mozgás a jellemzője ezek viselőjének.

Miért fontos a balett ruha, balett órára?

Mert teljesen más érzés, ha megadod a módját, és tényleg balettosnak öltözöl, balett órán. Jobb lesz az órai teljesítményed, szebbek lesznek a mozdulataid, és elégettebb leszel a látvánnyal, amikor látod magad a tükörben a balett óra közben.

Balett ruhák boltja Budapesten. Balett ruha bolt a Nyugatinál, Budapesten, kiváló minőségű termékek. Gyere be tánccipő boltunkba és válaszd ki a neked megfelelő színt és méretet.

 


 

Balett ruha vásárlás

a Belmove Tánccipő boltban

a Nyugatinál

.

.

<<< vissza balett kellékek főoldalra

.