Termékek Menü
0

Balett ruha, balett dressz, hogyan válasszak?

Balett ruha, balett dressz, hogyan válasszak?A fazont természetesen Te döntöd el, ha minden variációt felpróbálsz, akkor tedd szabaddá a magad, mert számtalan balett ruha fajtát gyártanak. Itt is fontos, hogy illeszkedjen a személyiségedhez, ezt csak Te tudod eldönteni. Manapság a gyártók nagyon odafigyelnek a divatra is, és szinte évről-évre újabb és újabb balett dressz modellekkel kényeztetik el a vásárlókat. De van, amire érdemes különösen figyelni...

A legfontosabb szempont a balett ruha anyaga...

A klasszikus, elasztikus pamut dressz a XX. század viselete, ez az akkori kornak megfelelő volt. A tiszta pamut balett dresszeken, mozgás közben átüt az izzadság a hónaljnál, a mell alatt, vagy a hátgerinc mentén. Ez nem csak kényelmetlen, hogy egy átizzadt anyag tapad a testedre, hanem elég illúzióromboló, ha belenézel a tükörbe óra közben, és meglátod a foltokat.

Azonban, a XXI. században, az alapanyag gyártók, mint más mozgásformáknál, vagy sportoknál, kifejlesztették a lélegző anyagot. A lélegző anyagból gyártott balett dresszek, óra közben a keletkező hőt és az izzadságot elvezetik, kivezetik a dressz külső részére, ahol elpárolog, így mindig kellemes érzést biztosít, a viselőjének, még a nagyon intenzív balett órán is.

Ezért is érdemes tehát minőségi ruhában kezdeni, hiszen az első izadtságfoltos órán elmehet a kedved a balettozástól és a társaidnak is tőled :)

A BelMove.hu áruházban csak minőségi és kínos foltok nélkül használható ruhákat kapsz. Íme néhány ajánlatunk: Balett ruhák

Tartalomhoz tartozó címkék: balett ruha balett dressz