Termékek Menü
0

„45 napig meggondolhatom magam” garancia

Nálunk, a termék átvételét követő 45 napig lehetőséged van elállni a vásárlástól, és 100%-ban visszafizetjük a megvásárolt termék árát.

Ki igényelheti a „45 napig meggondolhatom magam” garanciát?

Minden vásárlónknak, aki regisztrált a vásárlás folyamatában.

Hogyan tudom igénybe venni a „45 napig meggondolhatom magam” garanciát?

A csomag átvételét követő 45 napon belül jelezd felénk a központi email címünkre, hogy élnél a garanciával. (iroda.belmove@gmail.com)

A tőlünk kapott hivatalos visszaigazolás után juttasd vissza a terméket az eredeti számlával együtt postai úton, személyesen vagy futárral. (ennek költsége a visszaküldőt terheli) Utánvétes csomagot sajnos nem áll módunkban átvenni.

Amikor a termék visszaérkezett hozzánk, és kifogástalan, újra-értékesíthető állapotban van, a termék árát a vásárlásnál alkalmazott fizetési módon visszatérítjük, vagy cseréljük az igényeknek megfelelően.

A vitás helyzetek elkerülése érdekében a visszaküldött csomag kibontásáról minden esetben video/képi felvételt készítünk. 

FONTOS!

A megvásárlás után, ha már használatba vetted a terméket, már nem állhatsz el a vásárlástól.

Ez az elállási garancia nem a termék 45 napos ingyenes használatát jelenti számodra, hanem egy szemrevételezési lehetőséget, ruhanemű esetében felpróbálási lehetőséget, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is mód van.

Kizárólag az eredeti csomagolásában sértetlenül visszaküldött termékekre érvényes a garancia.

Sérült, koszos vagy fizikailag módosított termékre (ruhacímke kivágás, termékleírás levágás, stb.) a garancia nem érvényesíthető. 

A visszaküldött termékeket vissza kell csomagolni. (pld: a cipős dobozokat más nagyobb dobozba kell tenni, oly módon, hogy az eredeti csomagolás tökéletes állapotban érkezzen meg a székhelyünkre.)

Minden termékre igényelhetsz visszafizetési garanciát kivéve a következőket: harisnya, fehérnemű, zokni, törölköző, CD-k, DVD-k és könyvek, szőnyeg frissítő spray.

A garanciában visszaküldött, de a garanciát nem érvényesíthető termékek vissza(újra)küldésének díja a vásárlót terheli.

 

További bővebb információk a jótállásról és szavatosságról itt találsz >>>